Τρόπος Ζωής

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει ο καρκίνος

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει άγωστες πτυχές από τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη, ενώ μιλάει και για την περιπέτεια με τον καρκίνο.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή Όλα Γκουντ μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως από μικρός είχε μάθει να είναι έτοιμος για όλα και πως έχει μιλήσει με τον θάνατο πολλές φορές ενώ δεν φοβάται πως θα πεθάνει από καρκίνο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις εκπομπές που έκανε στο παρελθόν και στην κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και την Αγγελική Νικολούλη.

«Η Αγγελική είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Δεν είναι ένα κοριτσάκι που…. Είναι θηρίο. Διαφωνήσαμε πάνω σε ένα θέμα της εκπομπής.

Ήταν η βασική ρεπόρτερ τότε της εκπομπής, εγώ την έβγαλα στην εκπομπή, διαφωνήσαμε, τσακωθήκαμε και έφυγε. Δε την έδιωξα. Μετά από ένα μήνα την είδα να κάνει την ίδια εκπομπή στο ΣΚΑΪ.

Θόλωσα τότε… Παιδιά, όταν περάσεις καρκίνο, τα βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Βλέπεις πόσο ανόητα και μάταια είναι όλα αυτά.

Να τσακωθώ τώρα εγώ με την Αγγελική επειδή έκανε την ίδια περίπου εκπομπή που τελικά την έκανε και καλύτερα από μένα.

Αυτή τη στιγμή, εκεί που την έχει πάει την εκπομπή η Νικολούλη, είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Τσακωθήκαμε τότε και άρχισαν τα περιοδικά και γράφανε και παρασυρθήκαμε σε μια δημόσια σύγκρουση τελείως ανόητα.

Πέσαν τα χρόνια, ωριμάσαμε, τα βρήκαμε και τώρα είμαστε και πάρα πολύ φίλοι», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας.

To άρθρο Κώστας Χαρδαβέλλας: Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει ο καρκίνος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock