Υγεία & Διατροφή

ΣΙΩΠΗ από Τσιόδρα για την «αύξηση θανάτων»! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ τα ΑΥΞΗΜΕΝΑ κρούσματα σε εμβολιασμένους

Το el.gr θυμίζει τις αποκαλύψεις «ΒΟΜΒΑ» που εμπλέκουν εκείνον και άλλους επιστήμονες…

Ο Σωτήρης Τσιόδρας “επέστρεψε” στην επικαιρότητα, προκειμένου να δοθεί ενδεχομένως «επιστημονικότητα» στην επέκτασή της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

Τα πρώτα του λόγια προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αυξημένα κρούσματα COVID σε εμβολιασμένους: «Δεν ακυρώνουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου».

«Λανθασμένη η αντίληψη ότι τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά. Όσο αυξάνει η εμβολιαστική κάλυψη, τόσο εμφανίζονται και κρούσματα στους εμβολιασμένους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα εμβόλια δεν “δουλεύουν”», δήλωσε.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε εν τάχει μία φερόμενη έρευνα! Ούτε λέξη για τους αυξημένους θανάτους την εποχή των εμβολίων αλλά και για έρευνες άλλων επιστημόνων, οι οποίες υποστηρίζουν τα αντίθετα.

Ο κ. Τσιόδρας, μάλιστα, υποστήριξε πως χάρη στα εμβόλια αποφεύχθηκαν 8.400 θάνατοι. Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως τα εμβόλια είναι «εξαιρετικά ασφαλή», την ώρα που σε χώρες, όπως η Ταιβάν, οι θάνατοι μετά από εμβόλια είναι περισσότεροι από τους θανάτους από covid, ενώ και στην Ελλάδα έχουν παρατηρηθεί αιφνίδιοι θάνατοι, χωρίς να έχουν δοθεί αντίστοιχα νούμερα.

Σημειώνεται πως ο Σωτήρης Τσιόδρας συμμετείχε μαζί με άλλους επιστήμονες σε υποτιθέμενη μελέτη που διαβεβαίωνε για την φυσική προέλευση του κορωνοϊού, η οποία αποδείχθηκε αργότερα ψευδής.

Θυμηθείτε:

 

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»!!! Εμπλοκή Ελλήνων επιστημόνων στην ιστορία με τον κορωνοϊό και την Κίνα;;; Ντοκουμέντα «φωτιά»

 

Αποκάλυψη βόμβα από Telegraph: Αμερικανοί και Κινέζοι ετοίμαζαν νέους κορωνοϊούς πριν την πανδημία- Τυχαίο;

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock