ΕνημέρωσηΠολιτική

Σκέρτσος: Οι αστυνομικοί δεν ανήκουν στα 50 πιο εκτεθειμένα επαγγέλματα στον κορωνοϊό

«Μεταξύ των 100 πολυπληθέστερων επαγγελμάτων οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται στα πρώτα 50 πιο εκτεθειμένα επαγγέλματα στον κορωνοϊό»: Αυτό υπογραμμίζει σε νέα ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Επικράτειας, Άκης Σκέρτσος, για τα πιο εκτεθειμένα στην Covid-19 επαγγέλματα, επικαλούμενος όμως αυτήν τη φορά μελέτες και δημοσιεύματα από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση ασκεί πολιτική δημόσιας υγείας με επιστημονικά κριτήρια, όχι με ταξικούς ή πολιτικούς όρους στοχοποίησης συγκεκριμένων επαγγελμάτων όπως κάνει δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά, «όποιοι ενδιαφέρονται να μάθουν ποια επαγγέλματα είναι πιο εκτεθειμένα στον κορωνοϊό και κατά πόσο οι αστυνομικοί είναι μεταξύ αυτών, δεν χρειάζεται να ανατρέχουν σε “letters to the editor” που δεν αποτελούν μελέτες, καθώς στερούνται επιστημονικής τεκμηρίωσης, αλλά απλά προειδοποιούν για τα ατομικά μέτρα προστασίας που αυτονόητα πρέπει να εφαρμόζουν και οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock