Επικαιρότητα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Αποκλειστικό: Έρευνα για ενδεχόμενη εμπλοκή ανήλικων προσώπων

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών ακόμη και για ενδεχόμενη εμπλοκή ανήλικων προσώπων σε «βίντεο ερωτικού περιεχομένου», που αναρτούσε εν αγνοία πρώην συντρόφων του, βρίσκεται ο  Στάθης Παναγιωτόπουλος, μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη δώσει εντολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να «σαρώσει» ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του Στάθη Παναγιωτόπουλου με ειδική παραγγελία να ελεγχθεί διεξοδικά αν προκύπτει τυχόν εμπλοκή και ανήλικων προσώπων.

Όπως είναι γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock