Επικαιρότητα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η εικόνα που διέρρευσε από τα κρατητήρια

Κρατούμενος στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παραμένει μέχρι τη Δευτέρα που έλαβε προθεσμία να απολογηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος και φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως όντως ανήρτησε το βίντεο με πρώην σύντροφό του το 2019, ωστόσο, τόνισε πως το είχε «κατεβάσει». «Κάποιος το είχε αποθηκεύσει και το “ανέβασε” ξανά στο Διαδίκτυο», φέρεται να υποστήριξε ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τεράστιο λάθος, ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αναδημοσιεύσεις των βίντεο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock