Τρόπος Ζωής

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου – Γιατί ζητάει συνέχεια συγχώρεση

Για την πίστη του στο Θεό και τις ιδιαίτερες «δυνάμεις» του μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος θεωρεί ότι είναι από τους τυχερούς που έχουν δει θαύματα να γίνονται μπροστά του ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τη νέα του κόρη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN και στην Αννίτα Πάνια, ο Σταμάτης Γονίδης είπε ότι «ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να λέω ότι γνωρίζω και όχι ότι απλά πιστεύω. Κουνάω αντικείμενα, χαρτιά και λοιπά με τα χέρια μου, από μακριά, έχω κάτι σαν μαγνητική ενέργεια. Αυτοί που ακούνε αυτά που λέω και με γνωρίζουνε, μπορούν να με καταλάβουν γιατί ξέρουνε».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει για λάθη του παρελθόντος με αφορμή τον ερχομό της κόρης του, καθώς ζητάει συνέχεια συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει.

«Άσ’ το μην το ψάχνεις είναι καψούρα μου [η κόρη μου]. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Για ένα πράγμα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι και ζητάω συγχώρεση είναι για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει», είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε «όταν βλέπω αυτό το παιδί, λέω τι έχασα. Τι ευτυχίες έχασα, πόσο χαζός ήμουν αλλά δεν γνώριζα Χριστό, δεν ήξερα»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, ο Σταμάτης Γονίδης είπε πως ο ιός γεννήθηκε για να κάνουμε τα εμβόλια ενώ δήλωσε πως μας επιβάλλουν τον εμβολιασμό χωρίς ευγένεια αλλά με θράσος.

Μιλώντας για τη σχέση του με το χρήμα, ο ίδιος δήλωσε πως «είναι ο πιο φτωχός από τους γνωστούς τραγουδιστές», λέγοντας: «Δεν τα πάω καλά με το χρήμα, τα χρησιμοποιώ και δεν μετανιώνω. Δεν θα ήθελα να έχω πλέον περισσότερα χρήματα. Για μένα είμαι ζάπλουτος. Φτωχός είναι αυτός που σκέφτεται τι θα ήθελε να είχε, ενώ πλούσιος είναι αυτός που λέει πως αυτά που έχει του περισσεύουν».

To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου – Γιατί ζητάει συνέχεια συγχώρεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock