ΕνημέρωσηΟικονομία

Σταϊκούρας: Στόχος ακόμη χαμηλότερος ΕΝΦΙΑ – Εξάμηνη παράταση στην επιστρεπτέα προκαταβολή

Θετική προβλέπει ότι θα είναι η εικόνα της οικονομίας για το 2022 ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου στα σχέδια της κυβέρνησης για τις επιστρεπτέες προκαταβολές, τον ΕΝΦΙΑ αλλά και τις φορολογικές δηλώσεις που έρχονται.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών η εικόνα της οικονομίας είναι αισιόδοξη και οι προοπτικές είναι θετικές. Η οικονομία ανέκαμψε σημαντικά εντός του 2021, καλύφτηκε το σύνολο απωλειών του 2020, η ανεργία μειώθηκε σημαντικά γιατί πέτυχαν τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης και βελτιώθηκε το διαθέσιμο εισόδημα του πολίτη, δηλαδή τα χρήματα που περισσεύουν στο πορτοφόλι των πολιτών.

Οι προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση είναι δύο, η ενεργειακή και η υγειονομική κρίση, είπε ο κ. Σταϊκούρας, τονίζοντας πως η στήριξη στο κομμάτι της ενέργειας θα ισχύει όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock