ΕνημέρωσηΠολιτική

Στην Αίγυπτο ο Χαρδαλιάς – Συναντήθηκε με την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας

Στην Αίγυπτο βρίσκεται ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς με την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας να τον υποδέχεται θερμά.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος σήμερα εκπροσωπεί την Ελλάδα στα εγκαίνια της διεθνούς αμυντικής έκθεσης της Αιγύπτου «EDEX 2021», στο Κάιρο, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ελληνικής παροικίας πως: «Η ελληνική πολιτεία, είμαστε εκεί έτοιμοι να συνδράμουμε σε οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι. Δεν το λέω καθόλου συμβατικά, το λέω μέσα από την καρδιά μου. Μαζί με τους Αιγυπτίους φίλους μας και συμμάχους μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να μπορέσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε όλες τις κοινές αρχές και αξίες στις νεότερες γενιές. Έχει αξία για τις νέες γενιές να γνωρίζουν από πού προέρχονται, τη διαδρομή μας, τι πιστεύουμε και ποια είναι η παρακαταθήκη που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Ακόμη, μετέφερε τα συγχαρητήριά του από την ηγεσία της χώρας. Όπως είπε:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock