ΕνημέρωσηΠολιτική

Στη Θεσσαλονίκη ο Παύλος Μαρινάκης: Επί τάπητος οι μεγάλες επενδύσεις στη Βόρεια Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης στο πλαίσιο επισκέψεων που θα πραγματοποιήσει σε νομούς όλης της χώρας, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας- Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, την επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Κεντρικά θέματα της συζήτησης αποτέλεσαν οι μεγάλες επενδύσεις που έχουν ξεκινήσει στον νομό, οι νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται καθώς και τα μεγάλα έργα υποδομής που βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης με την αγαστή συνεργασία των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κυβέρνησης, τα οποία θα βελτιώσουν τις υποδομές και θα συμβάλουν στην ανάδειξη της πόλης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock