ΕνημέρωσηΟικονομία

Στις 20 Δεκεμβρίου το ετήσιο συνέδριο για την ψηφιακή οικονομία από το ΣΕΠΕ

Στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημία της COVID-19, η ψηφιακή τεχνολογία, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, κατέχει καίριο ρόλο και αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα για την κοινωνία και την οικονομία.

Αποτελεί κοινή παραδοχή, ότι τα τελευταία δύο χρόνια η Ελληνική Πολιτεία έχει εισέλθει στο δρόμο της ψηφιακής εποχής, ωστόσο υπάρχουν πολλά βήματα που χρειάζεται ακόμα να γίνουν. Ο κλάδος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από την πρώτη στιγμή, συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου η ψηφιακή τεχνολογία να αποτελέσει τον αναγκαίο καταλύτη για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Είναι γεγονός, ότι η επιτάχυνση της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, διαμορφώνει την ατζέντα της επόμενης ημέρας για μία σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας είναι πλέον κορυφαία προτεραιότητα, αφού η καθημερινότητα είναι ήδη όλο και πιο ψηφιακή τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock