Κόσμος

Πατέρας σκότωσε με τόξο τη νεογέννητη κόρη του στις ΗΠΑ

Πατέρας στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια καυγά με τη σύζυγό του τη χτύπησε με βαλλίστρα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την 3 εβδομάδων κόρη τους,

Συγκεκριμένα, η μητέρα κρατούσε την κόρη τους όταν φέρεται να πυροβόλησε με το τόξο σε ένα σπίτι στο Colesville της Νέας Υόρκης γύρω στις 5:10 π.μ. τοπική ώρα, δήλωσαν οι αρχές.

Το βλήμα χτύπησε το κοριτσάκι στο πάνω μέρος του κορμού και βγήκε κοντά στη μασχάλη πριν χτυπήσει τη μητέρα στο στήθος.

«Πρόκειται για ένα από τα πιο σπαρακτικά και παράλογα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε αυτή την κοινότητα», δήλωσε ο σερίφης Φρεντ Ακσάρ.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι στη συνέχεια αφαίρεσε το μπουλόνι της βαλλίστρας με την ευρεία κεφαλή, και φέρεται να προσπάθησε να εμποδίσει τη σύζυγό του να καλέσει το 911 και στη συνέχεια διέφυγε με ένα κόκκινο φορτηγό pickup πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την βαλλίστρα και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σώσουν το κοριτσάκι.

Η τραυματισμένη μητέρα της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περίθαλψη, αλλά οι αξιωματούχοι δεν διευκρίνισαν πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματά της.

Οι αρχές, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, εντόπισαν τον δράστη στο δάσος περίπου ένα μίλι από το σπίτι, αφού το φορτηγό του κόλλησε στη λάσπη.

Ο Proefriedt συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού και της ποινικής απείθειας πρώτου βαθμού, δήλωσαν οι αρχές. Είχε ιστορικό ενδοοικογενειακών επεισοδίων με το θύμα και υπήρχε ενεργή εντολή προστασίας, λένε οι αρχές. Ο Proefriedt τελεί υπό κράτηση στο σωφρονιστικό κατάστημα του σερίφη της κομητείας Broome.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock