Κόσμος

Στόλτενμπεργκ: Η Ρωσία έχει γίνει πιο καταπιεστική στο εσωτερικό και πιο επιθετική στο εξωτερικό

Η συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ βρίσκεται σε επίπεδα άνευ προηγουμένου τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων πριν από τη συνάντηση των υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας αύριο, Πέμπτη, και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

«Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, αντιμετωπίζουμε τις ίδιες προκλήσεις και θα συζητήσουμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε στην εποχή του παγκόσμιου ανταγωνισμού» ανέφερε ο κ. Στόλτενμπεργκ.

Ερωτηθείς για τη βράβευση του Αλεξέι Ναβάλνι με το βραβείο Ζαχάρωφ, ο Γενς Στόλτενμπεργκ σημείωσε ότι «είναι σημαντική αναγνώριση του σπουδαίου ρόλου που διαδραμάτισε για πολλά χρόνια στηρίζοντας δημοκρατικές αξίες όντας ισχυρή φωνή στη Ρωσία» και υπογράμμισε ότι «οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ καταδίκασαν την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και κάλεσαν για διεθνή έρευνα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock