Τρόπος Ζωής

Συγκινήθηκε στον «αέρα» η Ζέτα Δούκα για το ελληνικό Me Too

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε καλεσμένη η Ζέτα Δούκα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του Me Too στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή είχε ετοιμάσει ένα βίντεο – αφιέρωμα για την Ζέτα Δούκα, η οποία δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη της.

Η ηθοποιός δάκρυσε την στιγμή, που στο βίντεο αναφερόταν ότι: «Παλεύει για έναν κόσμο χωρίς λεκτική ή ψυχολογική βία».

«Με συγκινήσατε. Όλα θα πάνε καλά. Ο κόσμος προχωράει κι η κοινωνία αλλάζει. Ο καθένας από όπου είναι κι όσο μπορεί, να βοηθήσει σε αυτήν την αλλαγή, να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστέψουν στους εαυτούς τους», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε η Ζέτα Δούκα

Ακολούθως, η Ζέτα Δούκα πρόσθεσε για εκείνους που νιώθουν «ανώτεροι» από τους άλλους: «Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς προνομιούχους για κανένα λόγο, μόνο επειδή γεννήθηκαν σε μια χώρα, με συγκεκριμένο χώρα δέρματος και φύλο κι έχουν καταφέρει κάποια πράγματα και τους έχει δοθεί η όποια εξουσία, να μην θεωρούν ότι είναι κάτι περισσότερο από κάποιον άλλον και να κάνουν ό,τι θέλουν σε όσους δεν είναι σαν κι αυτούς. Στις γυναίκες, στα ζώα, στους αλλοεθνείς κ.ά. Είμαστε όλοι ίσοι, αυτήν την κοινωνία θέλουμε. Οφείλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι κι ίσως τα παιδιά μας καταφέρουν να δούνε την αλλαγή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock