ΕνημέρωσηΟικονομία

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Marketing Club Greece

Με εννέα πλέον μέλη και με τριετή αυτή τη φορά θητεία, ανανεώνοντας με νέα πρόσωπα τη σύνθεση του, συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Marketing Club Greece.

Ένας θεσμός εκπροσώπησης επαγγελματιών του marketing αλλά και στελεχών επιχειρήσεων, μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, κάνει τη δική του επανεκκίνηση με τη μετονομασία του σε Marketing Club Greece, απευθυνόμενα στα μέλη του σε ολόκληρη τη χώρα και διεκδικώντας νέες πρωτοβουλίες δράσεων και εκπροσώπησης τους.

Το Marketing Club Greece εκφράζει πλέον το όραμα, την συλλογικότητα, την ποιότητα και την αυτοπεποίθηση πως με έδρα τη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και ενέργειες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να επιτευχθεί η καθιέρωση του μεγαλύτερου και πιο καινοτόμου club στελεχών marketing – διοίκησης επιχειρήσεων και επιχειρηματιών στην χώρα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock