ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνάντηση Δένδια με τον Ισπανό υπουργό Εξωτερικών για την αμυντική συνεργασία με την Τουρκία

Με τον Ισπανό ομόλογό του, Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες Μπουένο, θα συναντηθεί στην Αθήνα αύριο, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, στις 18:15, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στον απόηχο της κρίσης που προέκυψε στις σχέσεις Ελλάδας – Ισπανίας μετά την πρόθεση της Μαδρίτης να πουλήσει οπλικά συστήματα στην Τουρκία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι συζητήσεις αναμένεται να εστιάσουν στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς, στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στην κατάσταση στη Βόρεια Αφρική, με έμφαση στη Λιβύη και στη Λευκορωσία, καθώς και σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως το μεταναστευτικό και η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι δύο υπουργοί θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στον Τύπο περί ώρα 18:45. Οι διευρυμένες συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας των κοινών δηλώσεων, περί ώρα 19:10.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock