ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνάντηση Κικίλια-Χατζηχριστοδούλου για ενίσχυση της κρουαζιέρας και επανέναρξη ημερόπλοιων

Για την ενίσχυση της κρουαζιέρας που προγραμματίζεται να ξεκινήσει στην Ελλάδα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και την επανέναρξη των δρομολογίων των ημερόπλοιων, είχαν συνάντηση εργασίας ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την ομάδα του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η επικαιροποίηση των ευρωπαϊκών και ελληνικών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την κρουαζιέρα και η εναρμόνιση σε αυτά της Τουρκίας, του Ισραήλ και της Αιγύπτου, χωρών της Ανατολικής Μεσογείου εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, επόμενο βήμα θα είναι η διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα μέσω της ευρωπαϊκής κοινής δράσης EU Healthy Gateways, της οποίας ο κ. Χατζηχριστοδούλου είναι συντονιστής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock