ΕνημέρωσηΠολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον ΥΠΕΞ της Κίνας: Στην ατζέντα περαιτέρω ενίσχυση συνεργασίας

«Σας καλωσορίζουμε στην Αθήνα και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το 2022 είναι και έτος Ολυμπιακών Αγώνων, θέλουμε να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην οργάνωσή τους. Τον Σεπτέμβριο έγιναν στην Αρχαία Αγορά τα εγκαίνια του έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδος – Κίνας 2021 – 2022, κάτι που επιβεβαιώνει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των κρατών μας. Προσδοκούμε και στον τομέα αυτό να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Οι διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μας αναπτύσσονται πολύ ομαλά. Οι δύο λαοί μας έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους. Ο σκοπός της επίσκεψής μου είναι να συζητήσουμε με τους Έλληνες φίλους την μελλοντική ανάπτυξη των διμερών σχέσεων», είπε με τη σειρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock