Υγεία & Διατροφή

Συνάντηση Πλεύρη με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ): «Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών είναι αδιαπραγμάτευτη»

Την πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) πραγματοποίησε σήμερα στην Αριστοτέλους, ο νέος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος θέλησε να περάσει σαφές μήνυμα στους υγειονομικούς για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.
 

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης κατέστησε σαφές σήμερα στους εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ότι «η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και οι αναστολές εργασίας όσων εργαζόμενων δεν κάνουν το εμβόλιο είναι θέματα που δεν τίθενται υπό διαπραγμάτευση».

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

To άρθρο Συνάντηση Πλεύρη με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ): «Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών είναι αδιαπραγμάτευτη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock