Κόσμος

Πόλεμος Ουκρανία: Στο Κίεβο ανώτερη Αμερικανίδα διπλωμάτης

Για την «ισχυρή και απαρασάλευτη δέσμευση» της Ουάσιγκτον στην Ουκρανία διαβεβαίωσε τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανώτερη αξιωματούχος της αμερικανικής διπλωματίας, η οποία επισκέφθηκε χθες Δευτέρα (16/1) το Κίεβο.

Η υφυπουργός Εξωτερικών Γουέντι Σέρμαν συναντήθηκε με τον κ. Ζελένσκι και άλλους υψηλόβαθμους Ουκρανούς αξιωματούχος για να «επαναβεβαιώσει την ισχυρή και απαρασάλευτη δέσμευση στην Ουκρανία και την άμυνά της έναντι της απρόκλητης επίθεσης της Ρωσίας», ανέφερε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Νεντ Πράις στην ανακοίνωση.

Η κυρία Σέρμαν ηγήθηκε αμερικανικής αποστολής στην ουκρανική πρωτεύουσα που είχε συνομιλίες με τον υπουργό Άμυνας Ολεξίι Ρέζνικοφ για την αμερικανική στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, την οικονομική βοήθεια καθώς και για να οικοδομηθεί διμερής και διαρκής εμπορική εταιρική σχέση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock