Τρόπος Ζωής

Χαμός με το κέρινο ομοίωμα της Zendaya στο Μαντάμ Τισό – «Μοιάζει στην Kylie Jenner»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάμεσα στους φανς της Zendaya το κέρινο ομοίωμα της ηθοποιού στο μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο.

Στο Μαντάμ Τισό έγιναν τα αποκαλυπτήρια της κέρινης φιγούρας της Zendaya. Το ομοίωμα δημιουργήθηκε με βάση την εμφάνισή της Zendaya στο κόκκινο χαλί το 2016 στην εκδήλωση «The Rescue Gala» της Humane Society των ΗΠΑ, όπου φορούσε ένα λαμπερό φούξια κοστούμι.

«Η Zendaya απλώς αποπνέει χαλαρότητα. Όχι μόνο αυτό, χρησιμοποιεί την ιδιότητα της ως διάσημη για να συμμετέχει σε συζητήσεις, για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Είναι ο εαυτός της χωρίς να απολογείται και εμάς, μαζί με τους θαυμαστές της, μας αρέσει αυτό» ανέφερε στο pop sugar ο Τιμ Γουότερς, γενικός διευθυντής στο Μουσείο Μαντάμ Τισό (Madame Tussauds) του Λονδίνου.

«Με τις φήμες που κυκλοφορούν ότι η Zendaya πρόκειται σύντομα να γίνει και Λονδρέζα, η χρονική στιγμή που επιλέξαμε για να την τιμήσουμε στο Μαντάμ Τισό του Λονδίνου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη» τόνισε.

Η ηθοποιός αγόρασε πρόσφατα σπίτι με τον φίλο της και… Spiderman, Τομ Χόλαντ, αλλά ίσως να μην επισκεφθεί το Μουσείο του Λονδίνου σύντομα, καθώς οι θαυμαστές είναι εντελώς διχασμένοι για το κέρινο ομοίωμα της σταρ.

Κάποιοι λένε ότι είναι ένα αντίγραφο της Zendaya, ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να δουν την ομοιότητα, σχολιάζοντας στη σελίδα του μουσείου στο Instagram: «Δεν είναι η Zendaya. Mοιάζει περισσότερο με μίξη της Kylie Jenner και της Nicki Minaj».

Ένας θαυμαστής μπερδεύτηκε και έθεσε το ερώτημα με ανάρτηση στο Twitter: «Πώς γίνεται να μοιάζει και τις δύο και καθόλου την ίδια ταυτόχρονα;».

«Ας γίνει μία ακόμη προσπάθεια» αναφέρεται σε σχόλιο στο Instagram.

To άρθρο Χαμός με το κέρινο ομοίωμα της Zendaya στο Μαντάμ Τισό – «Μοιάζει στην Kylie Jenner» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock