Επικαιρότητα

Συρεγγέλα: «Καμία γυναίκα δεν πρέπει να ανέχεται βία» – Οι ξενώνες φιλοξενίας είναι δίπλα στα θύματα

Τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πειραιά επισκέφθηκαν την Παρασκευή η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στον Ξενώνα η κα Συρεγγέλα και ο κ. Μώραλης συναντήθηκαν με τα στελέχη του ξενώνα, τα οποία και συνεχάρησαν για τις υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενημέρωσης και τη φιλοξενία που προσφέρουν σε γυναίκες θύματα βίας και στα ανήλικα παιδιά τους.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο, στην οποία συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Δηµόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, κα Κυριακή Μπουρδάκου, ο διευθυντής Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Νίκος Πλατανησιώτης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger