ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Από την πολύπαθη Εύβοια ξεκινά τις περιοδείες του ο Τσίπρας

Η πολύπαθη Εύβοια θα είναι, πιθανότατα την Παρασκευή, ο πρώτος σταθμός των περιοδειών του Αλέξη Τσίπρα σε όλη τη χώρα ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις 24 με 27 Φεβρουαρίου και της επιχείρησης εξωστρέφειας που εκκινεί προκειμένου να έρθει σε επαφή με τις τοπικές κοινωνίες και να ενσωματώσει τις προτάσεις τους στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του.

Η επιλογή, βεβαίως, της Εύβοιας μόνο τυχαία δεν είναι αφού το νησί έχει χτυπηθεί δύο φορές τους τελευταίους μήνες, τον Αύγουστο από τις φωτιές και πιο πρόσφατα από τις πλημμύρες.
Όπως πληροφορείται, εξάλλου, κι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κατάσταση σήμερα δεν είναι πολύ καλύτερη από αυτή του καλοκαιριού με τους κατοίκους να αισθάνονται τυχεροί που οι περισσότεροι τους χειμερινούς μήνες κατοικούν από την πλευρά του Αιγαίου και δεν χρειάστηκε να προστατεύσουν περιουσίες τους κι από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Η επιτροπή, εξάλλου, ανασυγκρότησης της Εύβοιας που έχει συγκροτηθεί υπό τον Σταύρο Μπένο, όσες καλές προθέσεις κι αν αναγνωρίζουν στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ικανή από μόνη της να υπερκεράσει τα γραφειοκρατικά προβλήματα, αλλά κυρίως την έλλειψη πολιτικής βούλησης από την πλευρά της κυβέρνησης για να ενισχύσει τους πληγέντες πέρα από τα χρήματα που καταβάλλονται έτσι κι αλλιώς ως αποζημιώσεις εκ του νόμου στα θύματα φυσικών καταστροφών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock