ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για δημοσκόπηση στον Alpha: Οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει πως ο πανικός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι γνωστός και δεν κρύβεται, το ίδιο και η επιρροή του στα ΜΜΕ.

«Είχαμε, όμως, την αίσθηση ότι στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha θα κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα και θα προστάτευαν το κύρος του καναλιού. Πέσαμε έξω. Την ημέρα που η Αττική και αρκετές περιοχές της πατρίδας μας μετρούν ακόμη τις πληγές τους και η χώρα καταγράφει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με 118 θανάτους, έκριναν σκόπιμο να επιστρατεύσουν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία και έναν πρώην πολιτευτή στο Ποτάμι, για να συνεχίσουν το γνωστό έργο της δημοσκοπικής περίθαλψης των κυβερνητικών τραυμάτων», σημειώνουν στην Κουμουνδούρου, προσθέτοντας «πως όλο αυτό άρχισε πια να γίνεται κουραστικό και γυρνάει μπούμερανγκ».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock