ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνη και για την εξωτερική πολιτική η κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Σε μια περίοδο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Ζάεφ, που αποδέχθηκε την αλλαγή της Συνταγματικής ονομασίας στη Βόρεια Μακεδονία και ενώ οι ομοϊδεάτες του, αυτοί του VMRO, απειλούν να επαναφέρουν το Μακεδονία σκέτο και τον αλυτρωτισμό, ο κ Μητσοτάκης, διά του εκπροσώπου του, αντί να στείλει σαφές μήνυμα στήριξης της Συμφωνίας (σημ. των Πρεσπών) κομπάζει ότι δήθεν δικαιώνεται που εδώ και δύο χρόνια την υπονόμευσε, με τη μη κύρωση των Μνημονίων», τονίζεται σε ανακοίνωση- απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Ποιων μνημονίων; Αυτών που διασφαλίζουν ότι ο εναέριος χώρος της γείτονος θα επιτηρείται από τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τελικά επικίνδυνη μόνο για τη δημόσια υγεία, αλλά και για την εξωτερική πολιτική της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock