ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε φουσκωμένος λογαριασμός, κάθε τιμή στο ράφι έχει την υπογραφή Μητσοτάκη

Στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζουν πως οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος και οι τιμές στο ράφι έχουν την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Την ίδια ώρα, στην αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζουν κοροϊδία υπέρ των μεγαλοϊδιοκτητών την παρέμβαση του πρωθυπουργού για τον ΕΝΦΙΑ.

«Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να κατανοήσει το μέγεθος της κρίσης και την αδυναμία επιβίωσης των νοικοκυριών. Για την κυβέρνηση της ΝΔ δημοσιονομικά περιθώρια υπάρχουν όταν πρόκειται για τις μεγάλες περιουσίες, αλλά όχι για τις ανάγκες των λαϊκών νοικοκυριών», υπογραμμίζουν στην Κουμουνδούρου, προσθέτοντας στην επιχειρηματολογία τους τα στοιχεία της Eurostat, σύμφωνα με τα οποία ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιανουάριο ξεπέρασε κατά πολύ το μέσο όρο της Ευρώπης, φτάνοντας το 5,5% και φέρνοντας νέο κύμα ανατιμήσεων σε όλα τα προϊόντα, που ήδη από την Πρωτοχρονιά έχουν καταγράψει αύξηση από 20% ως και 30%.

Τον ίδιο μήνα, μάλιστα, σημειώνουν, η χώρα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στις τιμές ρεύματος, με την τιμή του να αυξάνεται πεντέμισι φορές σε σχέση με πριν ένα χρόνο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock