ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Προσέρχονται στη «μάχη της Καλαμάτας» με περισσότερα επιβαρυντικά στοιχεία

«Με τους νεκρούς να έχουν υπερβεί τις 17.000, με το ΕΣΥ να τελεί υπό κατάρρευση, με δεκάδες ράντζα και διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ και με την κυβέρνηση το μόνο που κάνει να είναι να αλλάζει τον τρόπο καταγραφής των θανάτων από covid για να φαίνονται λιγότεροι, ο πρωθυπουργός συνεχίζει το κυνήγι αποκλειστικώς των ανεμβολίαστων», παρατηρούν στην αξιωματική αντιπολίτευση με έκδηλη απογοήτευση γιατί ο κ. Μητσοτάκης αντί αναγνώρισης των λαθών του τα εναποθέτει όλα στα εμβόλιο.

Την ίδια ώρα, στην Κουμουνδούρου δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη σημερινή συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης που είχε καταθέσει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα για το Διεθνές Αεροπορικό Κέντρο Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα, η σύμβαση για το οποίο με το Ισραήλ έχει αποκτήσει σκανδαλώδεις διαστάσεις, όπως υποστηρίζουν.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock