ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση νόμου για κατώτατο μισθό 800 ευρώ – Η ακρίβεια στο επίκεντρο της πολιτικής

Σε πολύ καλό κλίμα, παρά τις ήσσονος σημασίας μικροδιαφωνίες για επιμέρους διαδικαστικά ζητήματα, και χωρίς να υπάρξει ένταση διεξήχθη, χθες Τετάρτη, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Είναι χαρακτηριστικό πως η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία. Ο ίδιος, εξάλλου, έσπευσε από την πρώτη στιγμή να μιλήσει για την ανάγκη εξωστρέφειας την οποία οφείλει να επιδείξει το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα η αξιωματική αντιπολίτευση, αξιοποιώντας την επικαιρότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, εισηγήθηκε κι έγινε αποδεκτό να ξεκινήσει εκστρατεία του κόμματος κατά της ακρίβειας και υπέρ της οικονομικής στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, καθώς και να κατατεθεί πρόταση νόμου για κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ και να γίνει σχετική συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας εκτιμά πως με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η δυνατότητα στον ίδιο και στα στελέχη του να επικοινωνήσουν αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες, δίχως να αλλοιώνεται το μήνυμα του κόμματος από τα συστημικά ΜΜΕ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock