ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν στην κυβέρνηση για τη βία στους πυροσβέστες

Τη βία των ΜΑΤ που ασκήθηκε στους εποχικούς πυροσβέστες κατά τη συγκέντρωσή τους έξω από το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής στο Μαρούσι, την Παρασκευή», στηλιτεύει παντοιοτρόπως ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος, υποστηρίζει πως ο κ. Μητσοτάκης με μεγάλη ευκολία μιλάει για την κλιματική κρίση και την ανάγκη ενός κλιματικού νόμου, αλλά του είναι πιο εύκολο να φροντίσει οι πυροσβέστες, οι ήρωες του καλοκαιριού, να αντιμετωπιστούν με βία από τα ΜΑΤ. «Για την αυταρχική πολιτική Μητσοτάκη η καταστολή είναι η απάντηση όποιο και αν είναι το ερώτημα», σημειώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

«Ο κατήφορος του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη και του δογματισμού δεν έχει τέλος», υπογραμμίζει, σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή τον τραυματισμό πυροσβέστη από την «αναίτια», όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεση των δυνάμεων καταστολής της ΕΛΑΣ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock