Υγεία & Διατροφή

«ΣΦΑΛΙΑΡΑ» στους τηλε-ειδικούς της Ελλάδας – Ο Ιωαννίδης και άλλοι επιστήμονες τους «κρέμασαν στα μανταλάκια», vid

Ουδέν κρυπτόν!!!

Επιστημονική μελέτη με επικεφαλής τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνιας Γιάννη Ιωαννίδη ταράσσειτα ύδατα!

Έγινε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «BMJ Open», αναλύοντας την επιστημονική παραγωγή και απήχηση των πιο προβεβλημένων στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας επιστημόνων σχετικά με την Covid-19 σε τέσσερις χώρες (76 ειδικούς από τις ΗΠΑ, 12 από την Ελλάδα, 50 από τη Δανία και δύο από την Ελβετία). Η μελέτη εξέτασε κατά πόσο αυτοί που εμφανίζονται συστηματικά στα ΜΜΕ -ιδίως στην τηλεόραση- έχουν πολλές έρευνες με διεθνή απήχηση σε επιστημονικά περιοδικά.

Το συμπέρασμα, σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, είναι ότι, παρά ορισμένες σημαντικές εξαιρέσεις, «οι περισσότεροι από τους προβεβλημένους ειδικούς δεν έχουν δημοσιεύσει τίποτα στην επιστημονική βιβλιογραφία για Covid-19 και η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχουν μεγάλη επιστημονική απήχηση στο συνολικό έργο τους σε όλη την καριέρα τους. Υπάρχει μεγάλη απόσχιση της επιστημονικής πραγματικότητας από την τηλεοπτική πραγματικότητα».

Στην περίπτωση της Ελλάδας, από τους 12 συχνά προβεβλημένους στα media επιστήμονες, μόλις οι δύο αξιολογήθηκαν ότι με τις δημοσιεύσεις τους βρίσκονται στο κορυφαίο 2% της διεθνούς επιστημονικής απήχησης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τον κ. Ιωαννίδη μαζί με άλλους επιστήμονες να μιλούν για τον κορωνοϊό! Όλοι αυτοί φυσικά έχουν αποκλειστεί και ο κόσμος ακούει ΜΟΝΟ τους τηλε-ειδικούς, τους οποίους, όπως αποκάλυψαν οι επιστήμονες, ειδικά στην Ελλάδα δεν τους ξέρει καν με γραπτά τους ο επιστημονικός κόσμος!!!

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock