Τρόπος Ζωής

Τάσος Ξιαρχό: Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας έψαχνα ένα άλλοθι – Τι είπε για Κόνι Μεταξά και Δανάη Μπάρκα

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στη «Super Katerina» για τα όσα ακολούθησαν το περιστατικό με τη Μέρι, και αποκάλυψε τα συναισθήματα και τους φόβους. Πώς τον αντιμετώπισε ο κόσμος.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, Τάσος Ξιαρχό, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για όλα, ζητώντας μάλιστα δημόσια συγγνώμη από την Δανάη Μπάρκα. Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε πως η καλή φίλη και συνεργάτιδά του Κόνι Μεταξά δεν του έστειλε ποτέ ένα μήνυμα να δει αν είναι καλά…

«Το αλκοόλ με έκανε να είμαι σε πιο χαλαρή κατάσταση. Δεν ήπια και ήμουν βίαιος, απλά έγινα πιο χαλαρός και χαρούμενος. Έγινε μια λάθος συνεννόηση γιατί η Μέρι έστειλε και σε άλλα προφίλ ψεύτικα και την έκαναν block.

Δεν την έκανα από το δικό μου. Έχω δεχτεί bullying και για τα κιλά μου και για το ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Όταν το εξέφρασα στο γυμνάσιο τα παιδιά δεν το δέχτηκαν.

Αν ήμουν νηφάλιος, νομίζω δεν θα το έκανα. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της. Ήθελα να διώξω τους δαίμονες από πάνω μου, για αυτό έκανα τη δημοσκόπηση.

Εκείνη τη μέρα είχα απενεργοποιήσει τα social media και είχα αφήσει μόνο το Tik Tok. Όταν η επήρεια των χαπιών άρχισε να φεύγει και ξύπνησα σε ένα χωράφι, είπα να γράψω αυτό που βίωσα. Όμως μια σελίδα από αυτά που έγραψα σβήστηκε. Αυτό που είπα για την Δανάη δεν το είπα εγώ. Το άκουσα από έναν πολύ γνωστό άνθρωπο που εκείνη την ημέρα με έκραξε πολύ άσχημα και το είχε πει αυτό», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Το κειμενάκι σβήστηκε και φάνηκε σαν να το είπα εγώ. Είμαι πολύ καλά με την Δανάη, δεν τα είπα εγώ. Έψαχνα ένα άλλοθι. Θέλω να στείλω ένα συγγνώμη στην Δανάη. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Δεν ήταν δικά μου λόγια, θέλω να της ζητήσω συγγνώμη. Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε, θέλω να της μιλήσω. Καλύτερα που σβήστηκε γιατί ανέφερα και το όνομα του ανθρώπου στο κείμενο.

Δέχτηκα πολλά μηνύματα ότι ακόμη και την απόπειρα αυτοκτονίας δεν την έκανα καλά. Με την Μέρι βρεθήκαμε από κοντά, ήρθε από το σπίτι, μιλήσαμε τρεις ώρες. Δεν ήθελα να δημοσιοποιήσω κάτι, μόνο αν θα έβαζε εκείνη θα έκανα repost. Μιλήσαμε σαν φίλοι. Τα συζητήσαμε όλοι. Στην αρχή ήμασταν πολύ σφιγμένοι. Έχω μετανιώσει για αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να ξεκινάς κατευθείαν τις πράξεις», ανέφερε στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό.

Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο και όχι μόνο δεν έστειλαν ένα μήνυμα αν είμαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν περισσότερο. Ένα άτομο με πλήγωσε πάρα πολύ… Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε καν αν δει αν είμαι καλά. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Έχουν γίνει χειρότερα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση φέτος. Δεν με πήρε ποτέ η Κόνι τηλέφωνο. Ξέρει ότι δεν το έκανα από κακία, αλλά από αφέλεια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό στην Κατερίνα Καινούργιου.

To άρθρο Τάσος Ξιαρχό: Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας έψαχνα ένα άλλοθι – Τι είπε για Κόνι Μεταξά και Δανάη Μπάρκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock