Τρόπος Ζωής

Τάσος Ξιαρχό: Το νέο μήνυμά του στην κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Τάσος Ξιαρχό, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν κάποιες ημέρες. Ο γνωστός χορογράφος δέχθηκε έντονη κριτική στα social media αφού χλεύασε μια κοπέλα για τα κιλά της και μη μπορώντας να διαχειριστεί την θύελλα αντιδράσεων, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και η νεαρή κοπέλα, η οποία σχολιάστηκε στα social media από τον Τάσο Ξιαρχό για τα κιλά της. Η κοπέλα δήλωσε πως νιώθει άσχημα με όσα έγιναν και αυτό παρακίνησε τον γνωστό χορογράφο να τοποθετηθεί εκ νέου. 

Μιλώντας στον ALPHA, o Τάσος Ξιαρχό ξεκαθάρισε ότι η κοπέλα σε καμία περίπτωση δεν φέρει κάποια ευθύνη για τα όσα έχουν συμβεί. «Θεωρώ κρίμα να νιώθει τύψεις η κοπέλα, δεν φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε πολύ και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο γνωστός χορογράφος.

Για την κατάσταση της υγείας του, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε: «Όλα είναι μια χαρά, τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και να τα θυμόμαστε στο μέλλον και να γελάμε».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

To άρθρο Τάσος Ξιαρχό: Το νέο μήνυμά του στην κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock