ΕνημέρωσηΟικονομία

Τα καλύτερα video games για να… λιώσεις στις γιορτές!

Χριστούγεννα σημαίνουν διακοπές ή, έστω, άδεια. Μαθητής, φοιτητής ή εργαζόμενος, δεν έχει σημασία: με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθείς με μέρες καθισιού και ξεκούρασης και τι καλύτερο από το να τις περάσεις απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σου video games;

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι άλλωστε η ιδανική εποχή του χρόνου για να αφιερωθείς στους τίτλους της αρεσκείας σου παίζοντας non-stop. Ποιος τίτλος όμως θα ‘ναι ο εκλεκτός; Εμείς κάναμε μια βόλτα και σου προτείνουμε τους καλύτερους που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε PC και κονσόλες. Εσύ βρες απλά εκείνον που σ’ αρέσει περισσότερο και… πάτα Start!

Football Manager 2022

Από τα τοπικά γήπεδα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας μέχρι τα «σαλόνια» του Champions League και από τα γεμάτα πάθος στάδια της Λατινικής Αμερικής ως την αχανή και παγωμένη Ρωσία: οι κανόνες της μπάλας είναι παντού οι ίδιοι και οι συγκινήσεις που προσφέρει αυτή εξίσου συναρπαστικές! Βρες την ομάδα που σε εκφράζει περισσότερο και ζήσε μαζί της φέτος τα Χριστούγεννα μοναδικές εμπειρίες χάρη στο Football Manager 2022. Δες τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου μέσα από την οθόνη του PC ή την τηλεόρασή σου και οδήγησε τον αγαπημένο σου σύλλογο στην κορυφή!

Halo Infinite

Spartans assemble! Με την ανάπτυξή του να έχει περάσει από χίλια κύματα, το Halo Infinite είναι επιτέλους μαζί μας, συνεχίζοντας την ιστορία του θρυλικού Master Chief από εκεί που σταμάτησε το Halo 5: Guardians το 2015. Με μία επική single player campaign kai free-to-play online μέρος (με σεζόν και battle passes αλλά χωρίς battle royale), το παιχνίδι διαθέτει απίστευτα πλούσιο περιεχόμενο. Ο ανοιχτός του κόσμος σε περιμένει να τον εξερευνήσεις ενώ η ποικιλία στις τοποθεσίες, τα μεγέθη των αντιπάλων στρατευμάτων και τους τύπους των αποστολών θα καλύψει τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών.

Jurassic World Evolution 2

Για περιόδους όπως αυτή των Χριστουγέννων με άπλετο ελεύθερο χρόνο, οι τίτλοι business simulation είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις και το Jurassic World Evolution 2 τυχαίνει να έχει μόλις κυκλοφορήσει. Δημιούργησε το δικό σου Jurassic Park επιλέγοντας μέσα από 75 είδη προϊστορικών δεινοσαύρων, φτιάχνοντας τα περιβάλλοντα της αρεσκείας σου και καλωσορίζοντας τους επισκέπτες σου φροντίζοντας να παραμείνουν χαρούμενοι -και να βάζουν όσο πιο συχνά γίνεται το χέρι στην τσέπη! Παίξε το στόρι, τα γεγονότα του οποίου εξελίσσονται μετά το Jurassic World: Fallen Kingdom και ζήσε ξανά τις σημαντικότερες στιγμές της ταινίας σε περιγραφή Jeff Goldblum και Bryce Dallas Howard.

Far Cry 6

Το Far Cry 6 αποτελεί το πιο πρόσφατο δημιούργημα της Ubisoft και παράλληλα ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι δράσης που θα σε μεταφέρει στην Καραϊβική και το νησί Yara, εκεί όπου θα κληθείς να βάλεις μια για πάντα τέλος στα σχέδια του δικτάτορα Anton Castillo. Ένας ολόκληρος χάρτης βρίσκεται στη διάθεσή σου προκειμένου να τον εξερευνήσεις απελευθερώσεις σταδιακά. Διείσδυσε ακόμα πιο βαθιά στο στόρι του τίτλου και γίνε ένα με τον πρωταγωνιστή καθώς τα μυστικά του νησιού αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο. Βελτιωμένο στα σημεία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, το Far Cry 6 θα σε κερδίσει με το καλημέρα.

Battlefield 2042

Μπορεί να άργησε αλλά τα κατάφερε: το Battlefield 2042 είναι εδώ, έτοιμο να σου χαρίσει φοβερές multiplayer εμπειρίες φέτος τα Χριστούγεννα. Εκμεταλλεύσου το cross-platform play και παίξε ενάντια σε παίκτες από άλλες πλατφόρμες για πρώτη φορά στα χρονικά της σειράς. Τα γεγονότα του εξελίσσονται το όχι και τόσο μακρινό 2042 με την παγκόσμια οικονομία να έχει καταρρεύσει και το ανθρώπινο γένος να έχει εμπλακεί σε έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο. Η δράση εκτυλίσσεται ακατάπαυστα, το πιστολίδι πάει σύννεφο ενώ το νέο σύστημα Specialist ανοίγει διάπλατα νέες προοπτικές ως προς το gameplay. Το Battlefield 2042 είναι ένας τίτλος που έχει κάτι για κάθε τύπο παίκτη.

Forza Horizon 5

Τέτοιο racing τίτλο σαν το Forza Horizon 5 είχαμε να δούμε για χρόνια! Η Playground Games δημιούργησε μία εκπληκτική από κάθε άποψη εμπειρία, συνδυάζοντας την εκπληκτική ταχύτητα με τα κινηματογραφικά ενσταντανέ. Τα γραφικά του παιχνιδιού μοιάζουν να ‘χουν βγει από άλλο πλανήτη ενώ ο τεράστιος χάρτης του (υπέροχο το Μεξικό παρεμπιπτόντως) είναι γεμάτος μυστικά, προκλήσεις και κάθε λογής unlockable! Στη διάθεσή σου βρίσκεται μία γιγαντιαία γκάμα οχημάτων, πρόσθετο περιεχόμενο που φρεσκάρεται διαρκώς ενώ όσον αφορά στο gameplay, θα έχεις τη δυνατότητα να το προσαρμόσεις στα μέτρα σου, είτε προτιμάς κάτι πιο arcadey, είτε κάτι πιο ρεαλιστικό.

FIFA 22

Ό,τι και να πει κανείς για το φετινό FIFA θα ‘ναι λίγο. Η EA Sports έκανε και πάλι το θαύμα της, συμπυκνώνοντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη στο δισκάκι του FIFA 22, τον απόλυτο προορισμό κάθε φαν του ποδοσφαίρου. Από τα επικά διπλά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με φίλους και ξαδέλφια μέχρι τις κόντρες στο FIFA Ultimate Team, το επανασχεδιασμένο Career mode και βέβαια το Volta που θα σε μεταφέρει στις αλάνες και τα 5×5 όλου του κόσμου, το FIFA δεν υστερεί πουθενά. Με ακόμα καλύτερα γραφικά, πιο στρωτές κινήσεις και βέβαια τη μεγαλύτερη γκάμα συλλόγων και εθνικών ομάδων, σκοράρει από τα αποδυτήρια!

Diablo II: Resurrected

Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. Το Diablo II είναι και πάλι εδώ, έτοιμο να σου χαρίσει εκατοντάδες ώρες «καψίματος» μπροστά από την οθόνη ή την τηλεόρασή σου. Το καλό έχει γίνει ακόμα καλύτερο, με τη Blizzard να φρεσκάρει σημαντικά τα γραφικά του παιχνιδιού, περνώντας τα στις τρεις διαστάσεις σε 4K ανάλυση και πλαισιώνοντάς τα με 7.1 Dolby Surround ήχο για ακόμα πιο επιβλητικές εμπειρίες gameplay. Το παιχνίδι περιλαμβάνει και το expansion, Lord of Destruction ενώ κυκλοφορεί σε PC και κονσόλες παλιάς και νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένου και του Nintendo Switch για να παίζεις… on the go!

Microsoft Flight Simulator

Το ταξίδι με το αεροπλάνο παραμένει ζόρικη υπόθεση. Κάτι τα μέτρα ασφαλείας που θεσπίζονται από το πουθενά, κάτι τα πανάκριβα εισιτήρια και κάτι η πολυκοσμία, είναι κομματάκι δύσκολο να κάνεις αυτή τη στιγμή το ταξίδι που τόσο ονειρευόσουν. Εκτός κι αν… πετάξεις ο ίδιος το αεροπλάνο! Το Microsoft Flight Simulator είναι η ευκαιρία σου! Διάλεξε το αεροσκάφος που προτιμάς, απογειώσου από όπου θες στον κόσμο και ζήσε μία μοναδική εμπειρία στα 35.000 πόδια. Με γραφικά που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι πράγματι κοιτάς έξω απ’ το παράθυρο, ο τίτλος της Asobo Studio είναι ό,τι τελειότερο έχουμε δει στο είδος του.

NBA 2K22

Ο ΛεΜπρον δίνει στον Αντετοκούνμπο. Εκείνος έχει πλάτη τον Τιμ Ντάνκαν, παίρνει το σκριν από τον Άντονι Ντέιβις και πασάρει στον Στεφ Κάρι που έχει ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Άλεν Άιβερσον. Ο ηγέτης των Warriors σηκώνεται για τρεις αλλά ξάφνου από το πουθενά εμφανίζεται ο Κόμπι Μπράιαντ και αλλοιώνει την πορεία της μπάλας. Το παραπάνω μπορεί να αποτελεί το όνειρο κάθε λάτρη του μπάσκετ, είναι ωστόσο απολύτως εφικτό στο NBA 2K22, το φετινό «επεισόδιο» της καλύτερης σειράς sports game στον πλανήτη. Εκπληκτικά γραφικά, μοναδικό animation, τηλεοπτικά vibes και μία εμπειρία καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Σωστός MVP!

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock