Τρόπος Ζωής

Χρήστος Μενιδιάτης: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής, η σύζυγος και τα παιδιά τους

Θετικός στον κορονοϊό αποκάλυψε πως είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης, λέγοντας πως όλη η οικογένειά του κόλλησε Covid. Σημείωσε, δε, αστειευόμενος πως «μόνο τα έπιπλα στο σπίτι δεν έχουν κορονοϊό».

Ο γνωστός τραγουδιστής, Χρήστος Μενιδιάτης είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι τόσο η σύζυγός του, Νάνσυ Μπίσια, όσο και τα τρία τους παιδιά μολύνθηκαν με κορονοϊο: 

«Έχω κορονοϊό εγώ και όλη μου η οικογένεια. Και η σύζυγός μου, και τα τρία μου παιδιά. Φοβάμαι ότι μόνο τα έπιπλα στο σπίτι δεν έχουν κορονοϊό. Εγώ εδώ και 10 ημέρες έχω νοσήσει, χωρίς σχεδόν κανένα σύμπτωμα, και η σύζυγός μου και τα παιδιά μας ασυμπτωματικοί. Το περνάμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έκαναν τα παιδιά μου rapid test. Εγώ έκανα βήχα, λίγο έντονο, για μία ημέρα και επειδή κάποιοι φίλοι μου με ενημέρωσαν ότι είχαν κολλήσει, γι’ αυτό προχώρησα στο test» είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Όπως είπε πρόλαβε και έκανε και το τρίτο εμβόλιο και έτσι είχε μόνο λίγο βήχα. Σημειώνεται πως ο τραγουδιστής μίλησε και για τις αντιδράσεις που φιλοξενούν μουσικές παραστάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

To άρθρο Χρήστος Μενιδιάτης: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής, η σύζυγος και τα παιδιά τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock