Τρόπος Ζωής

Τζόνι Ντεπ: Η κόρη του, Λίλι

Η πανέμορφη κόρη του Τζόνι Ντεπ, η ηθοποιός Λίλι Ρόουζ, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του HBO με τίτλο «The Idol» στο πλευρό του The Weeknd. 

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η ηθοποιός κόρη των Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς που ακολουθεί μία ποπ τραγουδίστρια που ξεκινά σχέση με αινιγματικό ιδιοκτήτη κλαμπ του Λος Άντζελες, ο οποίος είναι ο αρχηγός μιας μυστικής λατρείας.

Το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει ακριβώς ποιους ρόλους θα υποδυθούν η 22χρονη Λίλι -Ρόουζ Ντεπ και ο τραγουδιστής The Weeknd, αλλά πιστεύεται ότι θα απεικονίσουν την ποπ τραγουδίστρια και τον ιδιοκτήτη του κλαμπ LA, αντίστοιχα.

Το «The Idol» δημιουργήθηκε από τους The Weeknd και Σαμ Λέβινσον του «Euphoria» και σηματοδοτεί την είσοδο τόσο της Ντεπ όσο και του επικεφαλής της XO Records σε τηλεοπτική σειρά.

Η Ντεπ πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Voyagers, ενώ ο The Weeknd προηγουμένως δάνεισε τη φωνή του σε αρκετούς ηθοποιούς της σειράς κινουμένων σχεδίων «American Dad!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock