Επικαιρότητα

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: Νέα συγκλονιστική τοποθέτηση επιστημόνων – Πόσα ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΝ από τον κόσμο;;; ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι αναμένουν επίσημες απαντήσεις για ένα ακόμα πιο «καυτό» βίντεο επιστημόνων που δόθηκε στην δημοσιότητα…

Στο παρακάτω βίντεο τέσσερις κορυφαίοι επιστήμονες προβαίνουν σε ακόμα περισσότερους σοκαριστικούς ισχυρισμούς για τα εμβόλια:

 

  • Dr. Larry Palevesky: Παιδίατρος με άδεια NYS, ο οποίος χρησιμοποιεί μια ολιστική προσέγγιση για την ευεξία και την ασθένεια των παιδιών. Ο Δρ. Palevsky έλαβε το πτυχίο του ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του NYU το 1987, ολοκλήρωσε μια τριετή ειδικότητα παιδιατρικής στο The Mount Sinai Hospital στη Νέα Υόρκη το 1990 και υπηρέτησε ως παιδιατρικός συνεργάτης στο τμήμα περιπατητικής φροντίδας εξωτερικών ασθενών στο Bellevue Hospital , NYC, από το 1990-1991. Από το 1991, η κλινική του εμπειρία περιλαμβάνει την εργασία στην παιδιατρική επείγουσα και εντατική θεραπεία, παιδιατρική ενδονοσοκομειακή και εξωτερικών ασθενών, ιατρική εντατικής θεραπείας νεογνών, ιατρική νεογνών και αιθουσών τοκετών και συμβατικό, ολιστικό και ολοκληρωμένο παιδιατρικό ιδιωτικό ιατρείο. Ο Δρ. Palevsky είναι διπλωμάτης του Αμερικανικού Συμβουλίου Ολοκληρωτικής Ολιστικής Ιατρικής και πρώην Πρόεδρος της Αμερικανικής Ολιστικής Ιατρικής Ένωσης.
  • Dr Robert Reinders MD
  • Dr. Alvis Moss: Ειδικός νεφρολογίας στο Morgantown, με σπουδές στα Νοσοκομεία του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στο Wvu Heart Institute και συνεργάζεται με το JW Ruby Memorial Hospital.
  • Dr. James Neuschwander: Aσκεί την ολοκληρωμένη ιατρική από το 1988. Είναι ιδιοκτήτης του Bio Energy Medical Center, μιας πολυεπιστημονικής, ολοκληρωμένης ιατρικής πρακτικής με την φιλοσοφία της θεραπείας της ασθένειας στην πηγή της χρησιμοποιώντας όποια εργαλεία υπάρχουν.Ο Δρ. Neu είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν και είναι πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο στην Επείγουσα Ιατρική, την Ολοκληρωτική και Ολιστική Ιατρική, καθώς και την Αντιγήρανση και την Αναγεννητική Ιατρική. Επιπλέον, είναι Μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Αντιγηραντικής Ιατρικής (A4M) καθώς και κάτοχος πιστοποίησης στη θεραπεία χηλίωσης. Είναι μέλος των A4M, ACAM και ILADS. Έχει γίνει DAN! Ιατρός από το 2007, μέλος της MAPS από την ίδρυσή της και συνεργάτης της MAPS από το 2014.

 

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν στην συζήτηση που θα δείτε, η οποία έκρινε πως τα εμβόλια περιέχουν τοξικά σκευάσματα:

 

«Ένας Γερμανός γιατρός, ο Andreas Novak, δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα αφότου ανέφερε ότι υδροξείδιο του γραφενίου υπήρχε στην πραγματικότητα μέσα στα εμβόλια. Ο διευθυντής ενός γερμανικού νοσοκομείου την περασμένη βδομάδα πήδηξε απ’ την ταράτσα του νοσοκομείου αφότου παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια του covid-19 αφορούσαν πράγματι τον δικτατορικό έλεγχο.

Και όντως αφορούσαν. Ήταν μια απάτη. Κατόπιν, η dr Carrie Madej έδειξε αρκετές παρτίδες των εμβολίων της Moderna και της Pfizer με αυτοσυναρμολογούμενα νανορομπότ με πλοκάμια. Παρακολούθησα αυτό το βίντεο με τις φωτογραφίες. Το 2019 το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων παραδέχτηκε ”Ναι, ερευνούμε αυτοσυναρμολογούμενα νανορομπότ μέσα στα εμβόλια” και είδα την υπογραφή του dr Fauci στο έγγραφο.

Τι περιέχουν τα εμβόλια;

Ο Γερμανός γιατρός ανακάλυψε πως μέσα στο εμβόλιο βρίσκεται υδροξείδιο του γραφενίου και η δυνατότητα του υδροξειδίου του γραφενίου βάσει της επιστημονικής κατανόησής του ήταν ότι διαλύεται μέσα στο αίμα και προκαλεί χαρακιές όπως της λεπίδας στην ενδοθηλιακή στοιβάδα των αιμοφόρων αγγείων. Τώρα βλέπουμε ανθρώπους με αυξημένη πηκτικότητα στο αίμα τους και εγκεφαλικά επεισόδια, είδαμε πάνω από 100 ποδοσφαιριστές διεθνώς που έχουν ήδη καταρρεύσει και πέθαναν στο γήπεδο.

Γνωρίζουμε όντως ότι δεν υπάρχει καμία μελέτη που να απομονώνει κάποιο απ’ τα συστατικά σ’ αυτά τα εμβόλια ώστε να τα ελέγξει για την ασφάλεια και τις βιολογικές επιδράσεις στο σώμα βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Κι όμως ακούτε να λένε ότι είναι ασφαλή…

Τι γίνεται όταν χορηγείς την πρωτεΐνη-ακίδα στα ζώα; Παθαίνουν εγκεφαλικά επεισόδια, παθαίνουν εμφράγματα, αναπτύσσουν μυοκαρδίτιδα… Είναι μια τοξίνη!!!!».

 

Δείτε το βίντεο καθώς, όσο προχωρούν οι μέρες, τόσο πιο φρικιαστικές είναι οι φερόμενες αποκαλύψεις για τα εμβόλια!

 

Θυμηθείτε παλαιότερα βίντεο του el.gr:

 

 

 

 

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock