Τρόπος Ζωής

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τις επικοινωνία και τις μεταφορές γίνεται ανάδρομος σήμερα στον τομέα των φίλων, των ονείρων και των επιθυμιών. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα συνεχιστεί μέχρι τις 3/2, όπου θα υποχωρήσει στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου από τις 25/1 και μετά.

Από σήμερα μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να γίνεις κατανοητός ή να κατανοήσεις τους άλλους. Είναι ένα διάστημα που στα συναισθηματικά μπορεί να σημειωθούν επαναφορές του παρελθόντος.

Ταύρος: Ο Ερμής ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του και είναι μια πολύτιμη περίοδος για να καλύψεις τη διαφορά επιβραδύνοντας ορισμένους τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει πολύ βιαστικοί.

Αν και είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια σταδιοδρομίας, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με τα επιχειρηματικά σχέδια ή τις επικοινωνίες. Λάβε υπόψη σου σήμερα ότι οι πληροφορίες που λαμβάνονται δεν γίνονται αντιληπτές.

Δίδυμοι: Ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ερμής, γίνεται ανάδρομος σήμερα και αυτός ο κύκλος θα συνεχιστεί μέχρι τις 3/2. Αυτό το διάστημα θα υπάρξει ασάφεια, συγκεχυμένες οδηγίες ή θα διαπιστώσεις βασικές πληροφορίες που λείπουν. Ωστόσο ο ίδιος ανάδρομος κύκλος είναι μια καλή στιγμή για να δεις τις αποφάσεις και τα έργα του παρελθόντος με νέο μάτι.

Σήμερα σκέψου πως οι επικοινωνίες που συνήθως θεωρούμε δεδομένες μπορεί να μην λειτουργούν στο ίδιο επίπεδο.

Καρκίνος: Με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος σήμερα μπορεί να εκπέμπεις λάθος σήματα ή οι άλλοι να μην ερμηνεύουν σωστά. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου βάλε στόχο να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις ή να θέσεις σε αναμονή ιδιαίτερα περίπλοκα θέματα.

Αναθεώρησε την οικονομική σου κατάσταση, ιδιαίτερα τις εξαρτήσεις από εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Στρέφεσαι συχνά στο παρελθόν για να κατανοήσεις το παρόν και αυτό αν και είναι ωφέλιμο είναι και επώδυνο.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock