Τρόπος Ζωής

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι συζητήσεις και οι ειδήσεις το πρώτο μισό της ημέρας δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες ειδικά αν αφορούν σε χρήματα ή ευθύνες. Βάλε στόχο να αντιμετωπίσεις σχέδια που διακόπτονται ή μια διαφωνία σε ιδέες με πνεύμα συγχώρεσης και συνεργασίας -όσο δύσκολο κι αν είναι.

Στη συνέχεια οι ενέργειες βελτιώνονται και μπορείς να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου. Η παρορμητικότητά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος: Πρόσεξε σήμερα τον τρόπο που επικοινωνείς καθώς δημιουργούνται εντάσεις γύρω σου. Τα λάθη που γίνονται τώρα είναι πιθανό να οφείλονται σε ανυπομονησία και έλλειψη προνοητικότητας.

Οι ιδέες σου μπορεί να είναι συναρπαστικές αλλά πιθανά να υπάρξουν προβλήματα με τη μετάδοση των μηνυμάτων σου. Επιδίωξε να είσαι ευέλικτη καθώς οι περισπασμοί είναι πολλοί και οι αλλαγές στα σχέδια σου πιθανά. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε σημεία.

Δίδυμοι: Δεν είναι μέρα η σημερινή που μπορείς να περιμένεις να πάνε όλα σύμφωνα με τον προγραμματισμό σου, με τον Ερμή απέναντι από τον Ουρανό. Ένα αναπάντεχο γεγονός ή μια ανάμνηση μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου.

Το να σκέφτεσαι λίγο πιο προοδευτικά είναι υπέρ σου, αλλά τείνεις να το παρακάνεις υπό την επίδραση αυτής της διέλευσης. Απόψε μπορείς να οργανώσεις κάτι διαφορετικό έξω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τον ερωτικό σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις μέσα από το οικείο σου περιβάλλον αλλά με διακριτικότητα.

Καρκίνος: Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρορμητική ενέργεια είναι μαζί σου καθώς ο Ερμής αντεπιτίθεται στον Ουρανό. Η επικοινωνία μπορεί να είναι απότομη και η ένταση να οδηγήσει σε λάθη.

Οι ιδέες στο μυαλό σου είναι διάσπαρτες για αυτό περιορίσου στις εντελώς απαραίτητες υποχρεώσεις σου. Η παρουσία και δοτικότητα του ερωτικού σου συντρόφου σε ξεκουράζει και σε ανακουφίζει. Εάν είσαι μόνη, μια είδηση ή εξέλιξη σου δημιουργεί σύγχυση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock