Τρόπος Ζωής

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 09 Νοεμβρίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 09 Νοεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είναι απολαυστικό σήμερα να αναλάβεις την ηγεσία και να βάζεις προτεραιότητα τις ευθύνες και τους στόχους σου. Ο Ερμής αυτήν τη στιγμή διέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου βάζοντάς σε στη διαδικασία να σκέπτεσαι βαθύτερα θέματα ή να χειρίζεσαι θέματα κοινής χρήσης.

Φέρνει επίσης περισσότερη αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα. Είσαι σε θέση να κατανοήσεις τα προβλήματα και να συμπαρασταθείς ουσιαστικά στο αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάζοντας τα συναισθήματα σου σε μια τάξη θα νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος: Η Σελήνη σε βάζει στη διαδικασία να εξετάζεις επιλογές για να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου και να βελτιώσεις τους τομείς της ζωής σου που νιώθεις αβεβαιότητα. Με τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου έως τις 24, οι συζητήσεις με άλλους μπορεί να είναι μια εξαιρετική ψυχική άσκηση.

Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου λες πράγματα από το μυαλό σου και όχι με την καρδιά σου κι έτσι τα αποτελέσματα είναι ανάμεικτα. Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να φλερτάρεις εάν είσαι μόνη.

Δίδυμοι: Αναζητάς την ένταση σήμερα και ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει κάπως αργά φαίνεται να ανεβάζεις στροφές καθώς οι ώρες προχωρούν. Ο Ερμής διέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο και αυτός είναι ένας καλός κύκλος για να στοχεύσεις και να αφιερώσεις χρόνο στην επίλυση μικρών προβλημάτων.

Η τακτοποίηση της καθημερινότητας και η βελτίωση των συνηθειών σου μπορεί τώρα να κάνει θαύματα. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά περισσότερο νόημα καθώς έχεις κατασταλάξει στα θέλω σου.

Καρκίνος: Το να δεις κάτι μέσα από τα μάτια ενός άλλου σήμερα μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια και να σε ανταμείψει. Απόφυγε να πιέσεις τον εαυτό σου καθώς υπάρχει η τάση να βιάζεις τα πράγματα αλλά αυτή δεν είναι η καλύτερη στρατηγική τώρα.

Ο Ερμής διέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο ενθαρρύνοντας σε να μοιραστείς τις ιδέες σου και να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα. Η αυθόρμητη επίσης επικοινωνία ή η μάθηση μπορεί να είναι ικανοποιητική. Αρχίζεις να βάζεις τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα κι αυτό βελτιώνει κατά πολύ τη συναισθηματική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 09 Νοεμβρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock