Τρόπος Ζωής

Τι πιστεύει ο Ντάνιελ Κρεγκ για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Την δική του άποψη απέναντι στις εικασίες για…προοδευτική ανανέωση του χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ εξέφρασε ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Άγγλος ηθοποιός ρωτήθηκε από το Radio Times για το αν θα πρέπει γυναίκα ηθοποιός να υποδυθεί τον πράκτορα 007 στην επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς κι απάντησε ότι δεν πιστεύει ότι μια γυναίκα ή έγχρωμο άτομο πρέπει να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο.

«Θα πρέπει να υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για γυναίκες και έγχρωμους ηθοποιούς», είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Και πρόσθεσε: «Γιατί πρέπει μία γυναίκα να υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ, όταν σίγουρα υπάρχει ένας εξίσου καλός ρόλος με τον Τζέιμς Μποντ, αλλά για γυναίκα;»

Το σχόλιο του Κρεγκ θυμίζει τις δηλώσεις της παραγωγού του κινηματογραφικού franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία δήλωσε στο Variety το 2020: «Μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, αλλά είναι άνδρας».

Η Μπρόκολι εξήγησε: «Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε νέους χαρακτήρες για γυναίκες – ισχυρούς γυναικείους χαρακτήρες. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να παίρνω έναν αντρικό χαρακτήρα και να τον υποδύεται γυναίκα. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό».

Ο 53χρονος Κρεγκ αποχωρεί από το franchise μετά την πρεμιέρα της ταινίας «No Time to Die» στο τέλος το μήνα.

 

To άρθρο Τι πιστεύει ο Ντάνιελ Κρεγκ για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock