ΕνημέρωσηΟικονομία

ΤΜΕΔΕ: Νέες ασφαλιστικές καλύψεις για τα ενεργά μέλη του

Εξειδικευμένες ασφαλιστικές καλύψεις, προσαρμοσμένες στους ειδικούς κινδύνους των τεχνικών επαγγελμάτων, διευρύνοντας τις ανταποδοτικές δράσεις για τα ενεργά μέλη του προσφέρει το Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ). 

Ειδικότερα, οι νέες καλύψεις, που φτάνουν μέχρι και σε τετραπλασιασμό του ποσού αποζημίωσης, αφορούν στα Ομαδικά Ασφαλιστικά Προγράμματα, που δημιούργησε για τα Ενεργά Μέλη – Πιστούχους του το ΤΜΕΔΕ, βάσει των καταστατικών του διατάξεων και κατόπιν διενέργειας δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού, με αναδόχους την ασφαλιστική εταιρεία ALLIANZ για το ομαδικό συμβόλαιο «Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης» και την ασφαλιστική εταιρεία INTERAMERICAN για το ομαδικό συμβόλαιο «Ζωής – Υγείας».

Με πάγια στρατηγική τις παροχές προστιθέμενης αξίας για τα μέλη του, το ΤΜΕΔΕ ενισχύει περαιτέρω την ασφαλιστική προστασία, που παρέχει στους πιστούχους – μέλη του. Συγκεκριμένα, τα νέα συμβόλαια προσφέρουν σημαντική ενίσχυση των παροχών των συμβολαίων για το επόμενο έτος, ενώ συγχρόνως επιτεύχθηκε μείωση 32% του συνολικού κόστους των ασφαλίστρων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger