ΕνημέρωσηΟικονομία

«Τοίχος προστασίας» έναντι της Covid 19 και των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων

Νέα συνεργασία ομίλου Ιατρικού Αθηνών και VITEX Α.Ε. για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντός για επιστήμονες Υγείας, ασθενείς και συνοδούς.

Η ενίσχυση της ετοιμότητας και της συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων είναι καίριας σημασίας για την καταπολέμηση της νόσου COVID-19. Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και η Vitex A.E., δύο καινοτόμες Ελληνικές Εταιρίες, ανταποκρινόμενοι στις ειδικές και πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε λόγω της πανδημικής κρίσης και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που αφορούν στην προστασία της ανθρώπινης υγείας προχωρούν σε μία νέα συνεργασία με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19 μέσω των βαμμένων επιφανειών.

Η συνεργασία έχει ως επίκεντρο το καινοτόμο πλαστικό χρώμα Vitex with Vairo (ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ ΕΟΦ: 90167/04-10-2021) που προσφέρει αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες στους βαμμένους εσωτερικούς τοίχους, σύμφωνα με τρία καταξιωμένα ευρωπαϊκά εργαστήρια*. Σημειώνεται ότι το Vitex with Vairo είναι μία Ελληνική καινοτομία και αποτελεί το μοναδικό χρώμα στην Ευρωπαϊκή αγορά που έχει λάβει άδειες κυκλοφορίας σε πολλά κράτη από τους αντίστοιχους Οργανισμούς Φαρμάκων. Εφαρμόζοντας Vitex with Vairo εκμηδενίζεται σχεδόν η δυνατότητα μετάδοσης μέσω των βαμμένων επιφανειών πληθώρας ιών -ανάμεσά τους και ο SARS-CoV2- ενώ είναι εξίσου αποτελεσματικό και στην εξουδετέρωση πολλών βακτηρίων, όπως τα E. coli, St. Aureus, Klebsiella pneumoniae, Enterococcus hirae, Pseudomonas Aeruginosa, τα οποία ενοχοποιούνται και για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock