Υγεία & Διατροφή

«Το ΚΡΥΒΟΥΝ για να μην χάσουν τα ΧΡΗΜΑΤΑ»! Πυρηνική ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ από καταξιωμένο γιατρό για τα εμβόλια, vid

Ισχύον όλα αυτά;;; Οι φερόμενες αποκαλύψεις είναι πολλές και ο κόσμος αναρωτιέται ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!

O Aseem Malhotra είναι ένας Βρετανός καρδιολόγος, καθηγητής και συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων σε εφημερίδες.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

 

«Έρευνα έδειξε ότι έχει αυξηθεί σημαντικά ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής, από 11% σε πέντε χρόνια, σε 25%. Αυτή είναι τεράστια αύξηση. Εάν αυτό αληθεύει, τότε είναι πολύ ανησυχητικό πράγματι.

Ερευνητής από πολύ διάσημο Βρετανικό ίδρυμα καρδιολογίας επικοινώνησε μαζί μου  για να μου πει ότι οι ερευνητές σε αυτό το τμήμα είχαν βρει κάτι παρόμοιο στις στεφανιαίες αρτηρίες που συνδέονται με το εμβόλιο- την φλεγμονή, από την απεικόνιση,(και) τις μελέτες γύρω από τις στεφανιαίες αρτηρίες.

Έχουν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους, επειδή ανησυχούν ότι θα χάσουν την χρηματοδότηση της έρευνας από την βιομηχανία φαρμάκων.

Συνάδελφοι βλέπουν όλο και πιο νέα άτομα να έρχονται με καρδιακή προσβολή.

Ξέρουμε από τον Ιούλιο ότι έχουν υπάρξει σχεδόν 10.000 επιπλέον θάνατοι- όχι από κόβιντ, και οι περισσότεροι από αυτούς ή σημαντικό ποσοστό από αυτούς, οφείλονται σε παθήσεις του κυκλοφορικού. Με άλλα λόγια καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό».

 

Δείτε τι άλλο ισχυρίστηκε ο επιστήμονας!

 

πηγη

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock