ΕνημέρωσηΟικονομία

Το efood εξαγοράζει τα καταστήματα Kiosky’s

Την είσοδο της efood στο χώρο των φυσικών σημείων πώλησης προϊόντων σηματοδοτεί η εξαγορά από τη Delivery Hero της ΙΝΚΑΤ, η οποία διαχειρίζεται το δίκτυο περιπτέρων Kiosky’s και τα καταστήματα Kiosky’s Convenience Stores.

Συγκεκριμένα, η Delivery Hero, η γερμανική εταιρεία στην οποία ανήκει το efood, προχώρησε σε γνωστοποίηση προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού ότι στις 2 Σεπτεμβρίου κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά των εταιρειών «Άλφα Διανομές Ζαχαρώδη Ποτά Ψιλικά Α.Ε.», ΙΝΚΑΤ, delivery.gr και e-table.gr. Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση της Delivery Hero, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα σε οικονομική εφημερίδα.

Το τίμημα της εξαγοράς δεν έχει γίνει γνωστό αλλά η κίνηση αυτή αποτελεί μία σαφή ένδειξη των αλλαγών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην εγχώρια αγορά λιανικής πώλησης προϊόντων με το efood να θέλει να διευρύνει σημαντικά τη θέση του.
Αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως θα διαχειριστεί η Delivery Hero και το efood τα καταστήματα Kiosky’s με τα οποία υπήρχε ήδη συνεργασία για τη διανομή περίπου 1200 κωδικών πώλησης. Σημειώνεται πως η φημολογία για κίνηση εξαγοράς των Kiosky’s από το efood υπήρχαν εδώ και αρκετούς μήνες, χωρίς, όμως, να έχει επιβεβαιωθεί.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock