ΕνημέρωσηΟικονομία

Το Mediterranean College ενισχύει την ακαδημαϊκή του εξωστρέφεια

O ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του ΕΚΠΑ κ. Σπύρος Βλιάμος είναι ο νέος Προέδρος του Ακαδημαϊκού & Επιστημονικού Συμβουλίου του Κολλεγίου.

Με στόχο να πραγματοποιήσει το όραμά του για ακαδημαϊκή διάκριση, επιτυχία των φοιτητών του, εκπαιδευτική και τεχνολογική καινοτομία, το Mediterranean College προσελκύει και εξασφαλίζει αφοσιωμένους επαγγελματίες και εκπαιδευτικό προσωπικό με εξαιρετικές ικανότητες, αναγνωρισμένο για την εξειδίκευσή του στον τομέα της διδασκαλίας, της καθοδήγησης φοιτητών, της κατάρτισης, της έρευνας και της παροχής υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, το Mediterranean College, το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον ομότιμο καθηγητή Οικονομικών του ΕΚΠΑ κ. Σπύρο Βλιάμο, ο οποίος έχει πλέον την ιδιότητα του Προέδρου του Ακαδημαϊκού & Επιστημονικού Συμβουλίου του Κολλεγίου.
Ο κ. Βλιάμος αποτελεί σημαντική προσωπικότητα επιστήμονα, με θητεία σε υψηλές θέσεις σε πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού αλλά και σε θεσμικούς φορείς.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock