Επικαιρότητα

Ο Γιώργος δίνει την πιο σκληρή μάχη με τον καρκίνο – Έκκληση να στηρίξουμε τον αγώνα του

Το Σωματείο Παιδική Χαρά, που βρίσκεται δίπλα σε γονείς και παιδιά, από όλη τη χώρα, ζητάει από όλους εμάς να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, μία μητέρα και τον 15 ετών γιο της, που δίνει μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο 15χρονος Γιώργος από τη Θάσο, πάσχει από έναν επιθετικό καρκίνο, το σάρκωμα Ewing, που «χτυπάει» στα οστά. Η διάγνωση αυτή, ανάγκασε τόσο τον Γιώργο, όσο και τη μητέρα και τον αδερφό του, να αφήσουν τη ζωή τους στη Θάσο και να εγκατασταθούν στην Αθήνα, ώστε να ξεκινήσει ο «αγώνας» με τις χημειοθεραπείες και τα χειρουργεία, και το παιδί να βγει νικητής από αυτήν την περιπέτεια.

Η μητέρα του, που μεγαλώνει μόνη της τα δύο της παιδιά, υποχρεώθηκε να αφήσει την εργασία της και, καθώς τα έξοδα την έχουν βαρύνει υπερβολικά, ζητά όποια βοήθεια μπορεί να παράσχει ο καθένας μας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Σωματείου Παιδική Χαρά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ ΓΙΩΡΓΟ❗️

Αυτός είναι ο Γιώργος από τη Θάσο! Πάσχει από έναν επιθετικό καρκίνο, το σάρκωμα Ewing, που «χτυπάει» στα κόκκαλα. Ο Γιώργος είναι 15 χρονών και τον τελευταίο χρόνο η ζωή του όλη είναι το δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Έχει ξεχάσει τις παρέες του, το σχολείο, τις βόλτες.

Ένας πόνος στον ώμο, μια ακτινογραφία, μετέπειτα εξετάσεις, η σκληρή διάγνωση… Ο Γιώργος και η μαμά του αναγκάστηκαν να μετακομίσουν από το νησί τους στην πρωτεύουσα. Όλοι αυτοί οι μήνες έκρυβαν για τον Γιώργο πολλές χημειοθεραπείες, δυο χειρουργεία και πολύ πόνο… Ο Γιώργος έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του, όμως δεν παραδίδει τα όπλα. Έχει καταπονηθεί παρά πολύ από τις θεραπείες του και στο σώμα και στην ψυχή! Η δίψα του όμως για ζωή είναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε πόνο!

Η μητέρα του Γιώργου που μεγαλώνει τα δυο της παιδιά (τον Γιώργο και τον αδερφό του) εντελώς μόνη, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της… Μέσα σε λίγες ημέρες αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Αθήνα για να σωθεί το ένα της παιδί και έχασε την δουλειά της. Τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα! Έχει βρεθεί σε τεράστιο αδιέξοδο και ζητά τη βοήθεια μας.

Ας μην γυρίσουμε την πλάτη στον Γιώργο τώρα που το χρειάζεται πιο πολύ! Παρακαλούμε πολύ σε όλους σας να κοινοποιήσετε την έκκληση αυτή!

🆘Οποίος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να το κάνει στον λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό:

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ Με βάση τη νέα νομοθεσία, το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση, γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN: GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
BIC: CRBAGRAA
BRAND’S NAME: 701
ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki REFERENCE : Donation by + your full name

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock