Τρόπος Ζωής

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών στην χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία

Χαμός στα social media με την χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία των Μπέκαμ, μετά την ιδιαίτερη πόζα που πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δίπλα στα παιδιά και την σύζυγό του. 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επέλεξε να φορέσει κομψό κοστούμι και η πανέμορφη σύζυγός του, Βικτόρια, ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα. Η 10χρονη Χάρπερ φόρεσε ένα μπλε φόρεμα και εξίσου κομψά ήταν τα τρία της αδέρφια, που φορούσαν και αυτά κουστούμι. 

Οι Μπέκαμ επέλεξαν να ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους για το οικογενειακό πορτρέτο τους και μοιράστηκαν τη φωτογραφία στα social media με τους εκατομμύρια followers τους.

«Χριστουγεννιάτικα φιλάκια από τους Beckhams» έγραψε στη λεζάντα η Βικτόρια Μπέκαμ, ενώ την ίδια φωτογραφία έκανε repost και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ευχές για χρόνια πολλά.

Δείτε την φωτογραφία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Και παρά το εντυπωσιακό σκηνικό και το πόσο κομψοί ήταν όλοι οι Μπέκαμ… Κάποιοι παρατηρητικοί followers πρόσεξαν το πώς στήθηκε για τη φωτογραφία ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σηκώνεται στις μύτες των ποδιών του για να φαίνεται πιο ψηλός και αυτό φυσικά έδωσε σε κάποιους followers την ευκαιρία να τον πειράξουν. 

Δείτε εδώ τι παρατήρησαν κάποιοι followers:

To άρθρο Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών στην χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock