Επικαιρότητα

ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ Ε;;;;;ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: ΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΟΤΑΝ… – ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

Απέναντι στην Κυβέρνηση είναι πλέον και όλοι όσοι πίστεψαν στο “σωτήριο” (πειραματικό) εμβόλιο και έτρεξαν να το κάνουν. Όλα αυτά πάνε στράφι αφού μετά τις ανακοινώσεις της “Κυβέρνησης των ειδικών” και ο Πλεύρης τόνισε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν νέα μέτρα για ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ και μη.

Πλέον και το 0% του πληθυσμού που εμβολιάστηκε μπαίνει στη μέγγενη των απαγορεύσεων λόγω των τραγικών λαθών αυτής της Κυβέρνησης που βρίσκεται σε τρικυμία. Παλινωδίες, ψέματα και χειραγώγηση της μάζας έχουν οδηγήσει σε ένα απίστευτο μπάχαλο την Πατρίδα.

Όπως λοιπόν είπε ο Θάνος Πλεύρης μέσα στις επόμενες ημέρες είναι αρκετά πιθανό να ανακοινωθούν νέοι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχουν πρόσβαση ούτε στους εξωτερικούς χώρους και υποστήριξε ότι αυτό το έχουν ζητήσει ήδη οι «ειδικοί».

Για το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών ο Θ.Πλεύρης είπε ότι «δεν είμαστε δογματικοί στην υποχρεωτικότητα αλλά εξετάζουμε να επεκταθεί με ηλικιακά κριτήρια. Άφησε ανοικτό αυτό να γίνει για τους άνω των 50 ετών».

Η είδηση ακολούθησε αμέσως μετά. Αναφέρθηκε και στο θέμα των πιστοποιητικών εμβολιασμού, καθώς όπως τόνισε, «εξετάζουμε όσοι έχουν κάνει τις δυο δόσεις του εμβολίου και έχει παρέλθει 7μηνο και δεν έχουν προχωρήσει στην αναμνηστική δόση να λογίζονται ως ανεμβολίαστοι και έτσι να χάνουν όσα προνόμια υπάρχουν». Μάλιστα πρόσθεσε ότι αυτό έχει σχεδόν αποφασιστεί.

Σχετικά με τα σχολεία ανέφερε πως δεν υπάρχει στο τραπέζι το να μην ανοίξουν τα σχολεία, ωστόσο οι «ειδικοί» θα συζητήσουν την άλλη εβδομάδα προκειμένου να ληφθούν αν χρειαστεί ορισμένα μέτρα.

Η ουσία είναι αυτό που έχει γράψει πολλάκις το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο πρόσφατο παρελθόν. Θα μας εμβολιάζουν με ένα εμβόλιο που δεν μας δίνει τη ζωή μας πίσω 2,3 ή και 4 φορές το χρόνο.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock