ΕνημέρωσηΠολιτική

Τσίπρας: Αντί για ψεύτικες καμπάνιες εμβολιασμού κονδύλια στην Αυτοδιοίκηση για κλιμάκια πόρτα πόρτα

Τον προβληματισμό και την ανησυχία του σε σχέση με τις εξελίξεις στην πορεία της πανδημίας και το ρόλο που μπορεί να παίξει η Αυτοδιοίκηση στην κοινή προσπάθεια ανάσχεσής της υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τηλεδιάσκεψη που είχε με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με φορείς για τα απαιτούμενα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε το φόβο που έχει ο ίδιος και πολλοί επιστήμονες πως «η μετάλλαξη Όμικρον ενδεχομένως να δημιουργήσει προϋποθέσεις ενός πέμπτου κύματος πιο σφοδρού μετά τις γιορτές.

Γι’ αυτό και τόνισε πως «μία σοβαρή συντεταγμένη πολιτεία πρέπει από τώρα να πάρει τα μέτρα που χρειάζονται για να μην αντιμετωπίσουμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις από αυτές που βλέπουμε αυτές τις ημέρες στο σύστημα υγείας που έχει καταρρεύσει και στους δεκάδες, εκατοντάδες συμπολίτες μας που χάνουν τη ζωή τους καθημερινά».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock