ΕνημέρωσηΠολιτική

Τσίπρας: Επίταξη ιδιωτικών κλινικών – Η συμβουλή στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Στην αναγκη επίταξης των ιδιωτικών κλινικών στάθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τις σύντομες επαφές με γιατρούς, νοσηλευτές κι εκπροσώπους τους που είχε κατά την άφιξη κι αποχώρήσή του από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κάλεσε όλους, ανεξαρτήτως κομματικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, να στηρίξουν το ΕΣΥ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν ήρθε για να κάνει αντιπολίτευση στη ΝΔ για την καταστροφή που βιώνουμε, αλλά για να κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας. «Πρέπει όλοι να ενωθούμε», τόνισε με νόημα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως η κυβέρνηση με τις πολιτικές της σπρώχνει τους πολίτες που έχουν ανάγκη για χειρουργείο στους ιδιώτες. Οι εργαζόμενοι, πέρα από την ενίσχυση με προσωπικό, ζήτησαν την πληρωμή και την απαλλαγή των εφημεριών από τη φορολόγηση, καθώς και την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, όπως υπογράμμισε στο CNN Greece κι ο πρόεδρος των εργαζόμενων του Νοσοκομείου, Ντίνος Μηνδρινός.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock