ΕνημέρωσηΠολιτική

Τσίπρας κατά κυβέρνησης για ΔΕΗ: Θα αναζητηθούν ευθύνες, ξεπεράσατε μια κόκκινη γραμμή

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά και τα τιμολόγια του ρεύματος εξαπέλυσε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναφερόμενος στη μετοχική σύνθεση της ΔΕΗ υποστήριξε πως θα αναζητηθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες.

«Απ’ όπου και να το πιάσει κανείς, το μεγάλο κόλπο που στήσατε με την εκχώρηση της ΔΕΗ είναι ένα πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα εις βάρος των σημερινών και των επόμενων γενιών Ελληνίδων και Ελλήνων. Δεν θα περάσει έτσι. Ούτε θα λήξει με μια απόφαση ΔΣ. Όλες οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Και θα αναζητηθούν σε βάθος. Ξεπεράσατε μια κόκκινη γραμμή», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Είστε πλέον μια κυβέρνηση που βλέπει, αισθάνεται τον άνεμο της λαϊκής οργής να θεριεύει και στήνει το Μεγάλο Παζάρι με τα ασημικά του κράτους, χωρίς προσχήματα. Θα υποστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας, όσο κι αν το καθυστερήσετε στην κάλπη».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock